keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Pippurinen broileri-kasvispasta

Kanapasta on hyvää, mutta ehkä kuitenkin vähän "tylsä" ruoka. Ja usein vähän mautonkin. Olin kuullut, että Crème Bonjourin pippuri-ruokakerma on oikeasti pippurista ja niinpä päätin kokeilla josko sen avulla saisi kanapastaan vähän makua. Tylsyyttä vastaan lähdin taistelemaan kasvisten avulla, jos ei muuta niin tulisi niistä ainakin vähän väriä! Pasta oli helppo ja nopea tehdä ja mikä parasta tästä pastasta oli tylsyys ja mauttomuus kaukana! Uskallan jopa väittää, ettei kanapastasta juuri tämän maukkaampaa voi saada - varsinkaan, jos pippurisesta ruoasta tykkää :) Nyt kanapastakin maistuu jollekin, vähän turhankin hyvin ;)

Pippurinen broileri-kasvispasta (neljälle)

2 pkt fettuccine tuorepastaa
n. 500 g broilerin maustamattomia fileesuikaleita
1 sipuli
1 paprika
1 pieni kesäkurpitsa
1 porkkana
2 valkosipulin kynttä
2 tlk Crème Bonjour pippuri-ruokakermaa
suolaa
tuoretta rakuunaa
parmesaania

1. Pilko sipuli pieneksi silpuksi, paloittele paprika sekä kesäkurpitsa. Kuori porkkana ja raasta se.
2. Laita pastan keitinvesi kiehumaan ja valmista pasta paketin ohjeen mukaan. (Veden kiehumisessa menee aikaa, joten tee seuraavat vaiheet veden kiehumista odotellessa)
3. Paista kasviksia muutaman minuutin ajan pannulla, purista joukkoon valkosipulin kynnet. Nosta sitten pois liedeltä.
3. Paista broilerinsuikaleet pannulla kypsäksi, mausta suolalla.
4. Lisää kasvikset broilereiden joukkoon ja lisää kerma. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 5-10min.
6. Tässä vaiheessa pitäisi pastankin alkaa olla jo valmista ja nyt yhdistä pasta sekä kastike ja koristele vielä rakuunalla. Raasta parmesaania joukkoon ja nauti heti.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti