tiistai 22. lokakuuta 2013

Pippurinen kanapata

Uunissa valmistuvat ruoat on siitä kivoja, että ne valmistuvat vähän kuin itsekseen. Tämä kanapata on erittäin helppo tehdä ja maistuu koko perheelle. Tämä on myös siitä hyvä resepti, että sitä voi muovata mielensä mukaan: erilaisten tuorejuustojen, mausteiden sekä kermojen yhdistelmillä pystyy tekemään vaikka millaisia variaatioita, saa aina vähän erimakuista ruokaa. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan tätä pippurista versiota, tämä on nimittäin todella maukasta! Broilerinfileiden sijaan voi toki käyttää myös valmiita fileesuikaleita, mutta itse käytän aina kuin mahdollista kokonaisia fileitä, joista sitten leikkaan sopivan kokoisia paloja. Yleensä myös maustan broilerinfileet itse, mutta nyt löysin kaupasta niin herkullisen näköisessä marinadissa olevia fileitä, että päätin tehdä niistä. Jos maustat kuitenkin itse laita ihan reilusti pippuria, tässä versiossa saa pippuri maistua :)

Pippurinen kanapata

600g pippurilla maustettuja/marinoituja broilerinfileitä
1 pkt tuoreita herkkusieniä
1 paprika
n. 100g tuorejuustoa (valkosipuli)
2 purkkia Crème Bonjour Pippuri-ruokakermaa

1. Pese ja pilko herkkusienet sekä paprika.
2. Paista broilerinfileitä pannulla hetken aikaa niin, että saavat pintaan väriä. Pilko sitten fileet pienemmiksi paloiksi.
3. Lisää fileiden joukkoon herkkusienet ja paprika ja anna porista vielä hetken aikaa.
4. Laita uunivuokaan ja lisää kerma sekä tuorejuusto.
5. Paista uunissa 200 astetta n. 45 minuuttia. Ota pois uunista ja anna vetäytyä vähän aikaa niin maut tulevat paremmin esille.
6. Tarjoile riisin kera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti