perjantai 5. heinäkuuta 2013

Sillisörsseli

Tämän reseptin olen saanut äidiltäni. On todella maistuva lisuke uusien perunoiden tai vaikkapa ruisleivän kanssa. Sopii niin arkeen kuin juhlaan, kesään kuin talveen - ja vappupiknikille tietty ihan ehdoton! :)

Sillisörsseli

1 pkt kevytsuolattuja sillifileitä (paketissa 2 filettä)
3 kananmunaa kovaksi keitettynä
1 prk smetanaa
vajaa 1 prk kermaviiliä
1 sipuli pieneksi pilkottuna
reilusti tilliä
(ruohosipulia, persiljaa)

- Keitä kananmunat koviksi ja pilko ne pieneksi silpuksi.
- Pilko sillifileet sekä sipuli pieniksi paloiksi
- Sekoita smetana, kermaviili, pilkotut kananmunat, sillifileet sekä sipuli keskenään.
- Pilko vielä joukkoon tilliä sekä ruohosipulia ja/tai persiljaa (oman maun mukaan). Itse laitoin vaan tilliä ja herkullista tuli!
- Koristele vielä halutessasi tillillä, laita jääkaappiin vähintään tunniksi ja herkuttele uusien perunoiden tai ruisleivän kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti