1. Valitse mahdollisimman tasaisen pyöreä siemenetön meloni ja leikkaa se kahtia.
2. Mikäli melonin kanta on epätasainen leikkaa siitä varovasti pieni pala pois, jotta meloni pysyy pystyssä.
3. Tee melonin hedelmälihaan ristiviiltoja ja koverra sisus ulos esim. lusikan avulla.
4. Täytä koverrettu meloni meloninpaloilla.
5. Pilko fetajuusto ja laita se melonien joukkoon. Ripottele hieman mustapippuria fetan päälle.
6. Lisää joukkoon kurkkuviipaleita ja pirskota salaatin päälle vähän balsamicoa. Mikäli et pidä balsamicosta myös oliiviöljy käy. Ripottele päälle vielä tuoretta minttua.
7. Ja siinä se, upea meloni-fetasalaatti on valmis tarjoiltavaksi! Jos et tarjoile sitä heti niin säilytä jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti